AFSPRAAK MAKEN
Sluit het venster
Sluit het venster mobile

Bent u diabetes patiënt en wenst u een afspraak om het zorgprofiel te laten bepalen, dan verzoeken wij u altijd contact op te nemen met de receptie (tel nr 085 483 54 88). Dit geldt ook als u voor een diabetes behandeling komt.

Ik kies op stad

Laat mij de dichtstbijzijnde locaties zien

Ik kies op locatie

Iedere maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur houden wij een inloopspreekuur in de Rivierenbuurt in Amsterdam, op de Lekstraat 84. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken maar bent vrij om binnen te lopen.

Aleide Schaafsma 2017-11-16T15:46:31+01:00

Aleide Schaafsma, Voetportaal Podotherapeut

Aleide_Schaafsma_Voetportaal_PodotherapeutenAleide Schaafsma studeerde bedrijfskunde en politicologie. Na wat omzwervingen bij verschillende overheidsinstanties en een advocatenkantoor wilde ze zich toe gaan leggen op de para-medische sector en ontstond de interesse in de podotherapie. Aanleiding voor deze belangstelling was de positieve ervaring die ze als patiënte bij de Voetportaal podotherapeuten, Marije Ten Kate en Rene Somers heeft opgedaan.

Al tijdens haar studie podotherapie aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven is Aleide in dienst getreden bij Voetportaal. Ze volgt momenteel de 2-jarige specialisatieopleiding bij Voetportaal Podotherapeut Plus, waarmee ze haar interesse in en de kennis van de biomechanica nog verder kan ontwikkelen.

Maak direct een afspraak op een van de locaties van Aleide